BALIKESİR / BANDIRMA - Yaman Egeli Ortaokulu

Mrt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İlkyardım Semineri okulumuzda yapıldı.Artık çocuklarımız İlkyardım ile daha güvende.

Mrt

Tarihin unutulmaz kahramanlık ve inanç göstergesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı'mızın 103.Yılı Kutlu Olsun.

Şbt

Çoklu Yabancı Dil Eğitimi  Pilot Uygulaması 5.Sınıflarımızda Otobüs Oyunu etkinliği yaparak İngilizce Dersini eğlenceli hale getirdik.Öğrenciler 3 guruba ayrıldı her gurubun bir şoförü oldu, grupta her öğrenci kağıda  günlük rutinlerle ilgili bir kelime yazdı hangi gurup  şoföre kelimeyi ilk  ulaştırır ve bütün kelimeler doğru yazıldığında o gurup oyunu kazandı.

Ock

2023-2024 Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu etkinlikleri gerçekleştirerek dönemi sonlandırdık.Dönem sonu etkinleri kapsamında  çocuk oyunları,kitap okuma,bilgi yarışması,yetenek sergilenmesi,gezi,sinemada film izleme,en sevdiği paylaş etkinliği gibi birçok etkinlik gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için renkli,eğlenceli bir hafta oldu sonraki etkinliklerde görüşmek üzere diyoruz...

Ock

Öğrencilemiz Almanca Dersinde kelime hazilerinini oyunla geliştirdiler.Almanca dersinde etkinlik yapılırken öğrenciler önce iki farklı renkte fonkartonu kullanarak Okul Araç veGereçlerini resimli bir şekilde hazırlar.

Öğretmen kartları karıştırarak yarısınımasaya ters çevirerek, diğer yarısını iseresimli tarafı üste gelecek şekilde dizer.

Öğrenciler sırayla gelir ve önce resimliolanı daha sonra kapalı olan kartıseçerler. Çektikleri kartta yazan kelimeyiArtikeli ile birlikte okurlar. Aynı kartı

seçen yani eşini bulan oyunu kazanır.

Ara

Çoklu Yabancı Dil Eğitim Modeli pilot uygulaması yapılan 5.Sınıflarımızda bu hafta İngilizce "Saat Gösteme" Oyunu oynayarak hem öğrendik hem eğlendik

Ara

Çoklu Yabancı Dil Eğitim Modeli Pilot Uygulama kapsamında 5.Sınıflarımızda İngilizce Yol Tarifi Oyunu  Etkinliği gerçekleştirerek İngilizce Eğitimini yaparak yaşayarak daha etkili şekilde gerçekleştirmeyi amaçladık,öğrencilerimiz oyunu çok sevdiler.

Ara

Okulumuzda Çoklu Yabancı Dil Eğitim kapsamında etkinliklerimiz ve çalışmalarımız devam etmektedir.

Cumhuriyet'imiz 100 Yaşında.